Dog show adult large breed kalkoen 14 kg

€37.95

Product Code: 208079

Speciaal ontwikkeld voor volwassen honden van grote rassen (> 25kg volwassen gewicht) met 26% eiwit, 10% vet en 23 vitaminen en mineralen. 

 

 

Rijk aan vlees met hoogwaardige kwaliteit kalkoen en uitgebalanceerd met rijst, maakt dit de volledige voeding voor volwassen honden van grote rassen met een gemiddeld niveau van activiteit. Een geschikte hoeveelheid energie uit eiwit van hoogwaardige kwaliteit helpt om een ideale lichaamsconditie te ondersteunen. Het is samengesteld met de juiste balans van voedingswaarden voor de botten, gewrichten en tanden van volwassen honden en om een gezond spijsverterings- en immuunsysteem te ondersteunen.
 

Botten, gewrichten en gebit:

DOG CHOW Adult Large Breed met Kalkoen & Rijst bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid calcium, fosfor, vitamine D en eiwitten om de sterke botten, gezonde gewrichten en gebit van uw hond te helpen behouden.
 

Immuunsysteem:

DOG CHOW Adult Large Breed met Kalkoen & Rijst bevat vitamine E en C die als antioxidant fungeren om vrije radicalen tegen te gaan en helpen een sterke natuurlijke afweer te behouden.
 

Lichaamsconditie:

Door een hoogwaardig eiwitniveau en een gereduceerd vetniveau specifiek uit te balanceren helpen we de lichaamsconditie te bevorderen.
 

Spijsvertering:

DOG CHOW Adult Large Breed met Kalkoen & Rijst is samengesteld met rijst en een speciale combinatie van natuurlijke vezels van cichorei en bietenpulp. Rijst draagt bij aan een makkelijke verteerbaarheid. Cichorei is een bron van natuurlijke prebiotica. Het is bewezen dat cichorei het aantal goede bacteriën in de darm vergroot en dat het de gezondheid van de darmen verbetert. Bietenpulp verbetert de kwaliteit van de ontlasting.

Kwantumkortingen

U kunt geld besparen op dit item wanneer u er meerdere tegelijk koopt. De onderstaande tabel toont de minimale vereiste hoeveelheden om te profiteren van deze aanbiedingen en hoe hoog de kosten zullen zijn

Hoeveelheid Prijs per eenheid
2+ €36.95

Klant recensies

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf een beoordeling